به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی روزبه در سومین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان که ظهر شنبه در استانداری برگزار شد، اظهارداشت: از مدیران انتظار داریم با درس گرفتن از ماه مبارک رمضان عملکرد یک ساله خود را ارزیابی و ضمن بررسی وضعیت گذشته نواقص و نارساییها را برطرف کنند.
وی بیان کرد: همه مسئولان موظفند مراقب بیت المال باشند و با اصل قرار دادن صرفه جویی در امور تلاش کنند تا اعتبارات جاری و هزینه ای دستگاه ها درست مصرف شود و از هدر رفت منابع جلوگیری شود.
مدیران سهم اعتبارات ملی را پیگیری کنند
روزبه تصریح کرد: مدیران در جذب سهم اعتبارات ملی هم باید پیگیری لازم را انجام دهند و از شورای برنامه ریزی و توسعه استان انتظار داریم ارزشیابی مدیران دستگاه ها را براساس میزان استفاده از ردیفهای ملی مورد ارزیابی قرار دهد زیرا بدون پیگیری مدیران، اعتبارات ملی بر اساس شاخص ها توزیع نمی شود.
استاندار یادآورشد: تاکید جدی داریم که دیگر هیچ پروژه جدیدی در استان شروع نشود و تنها پروژه های ویژه ای که مصوبه شورای برنامه ریزی را داشته باشند می تواند عملیاتی شود و هم و غم مسئولان باید تکمیل کردن طرح های نیمه تمام باشد.
روزبه تصریح کرد: مدیران دستگاه ها نباید هیچ تعهدی درخصوص اجرای پروژه های جدید در مناطق داشته باشند تا پروژه های نیمه تمام تکمیل و اعتبارات در راستای بهره برداری از آنها تخصیص داده شود.
سالنهای ورزشی نیمه تمام در اختیار جوانان قرار گیرد
وی گفت: در حال حاضر ۷۱ سالن نیمه تمام ورزشی در استان وجود دارد که از پیشرفت فیزیکی بالایی برخوردار است که باید با تشکیل ستاد ویژه استانی و تخصیص اعتبارات تمامی این پروژه ها در هفته دولت افتتاح شده و به بهره برداری برسد.
استاندار بیان کرد: در توزیع اعتبارات استانی مهمترین ملاک تکمیل پروژه های نیمه تمام است و دستگاه های اجرایی نظارت بر پروژه ها را مورد توجه قرار دهند تا اعتبارات به درستی هزینه شود که این کار می تواند انگیزه ای برای حضور بیشتر مدیران در مناطق باشد.
رئیس شورای برنامه ریزی و توسعه استان با اشاره به ضرورت و اهمیت توجه به انرژی های نو و پاک بیان کرد: در این زمینه باید حداقل ۱۰ دستگاه اجرایی در سال جاری برای استفاده از این انرژی پیشگام شوند.
استاندار با تاکید بر جذب سرمایه گذار برای اجرای پروژه ها افزود: شهرک مهرگان و طرح مسکن مهر موضوع مهمی است که باید در اولویت باشد و وقفه ای در اجرای طرح های مرتبط با این پروژه ایجاد نشود.
وی ساماندهی و رفع نقاط حادثه خیز در استان را مهم دانست و گفت: شناسایی و رفع نقاط حادثه خیز از اولویت های دیگر استان است که از مسئولان انتظار داریم با تشکیل جلسات کارشناسی با راه و شهرسازی و شهرداری ها نسبت به شناسایی این نقاط اقدام کنند.
استاندار گفت: موضوع روستاها بسیار مهم است که حوزه معاونت عمرانی استانداری تمرکز خوبی در این زمینه دارد که باید در جهت تقویت روستاها با محوریت اقتصاد مقاومتی حرکت کنیم تا اقتصاد و معیشت روستاها متحول شود.
وی در ادامه بیان کرد: موضوعاتی مانند باغ موزه دفاع مقدس، کنگره شهدا و ساماندهی گلزار شهدا باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد که از فرمانداران انتظار داریم آن را به طور ویژه مورد توجه قرار دهند.
رئیس شورای برنامه ریزی و توسعه استان با اشاره به تدوین برنامه ششم توسعه اظهارداشت: در ستاد تدوین برنامه ششم توسعه باید نیروهای نخبه و فرهیخته بکار گرفته شوند و از شخصیت های صاحب نظر در دانشگاهها استفاده شود تا بتوانیم با مشارکت صاحب نظران به نتایج بهتری برسیم.
استاندار با اشاره به سفر مقام معظم رهبری به استان بیان کرد: با تأسیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی در استان مطالبات این سفر باید در دستور کار قرار گیرد که در همین راستا مدل طراحی شده منویات سفر ایشان در آذر ماه سال جاری در قالب همایشی تبیین و تشریح شود تا رهنمودهای رهبری برای توسعه و پیشرفت استان مورد توجه قرار گیرد.
وی با تاکید بر هماهنگی و همدلی مدیران با نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: هماهنگی و ارتباطات مستمر با نمایندگان باید در راستای هم افزایی، حل مشکلات مردم و برخورداری هر چه بیشتراز امکانات ملی صورت گیرد که خوشبختانه این مدل در استان نتایج و دستاوردهای مثبتی داشته که نمونه آن تخصیص ۶۰ میلیون مترمکعب آب شرب از محل سد طالقان برای استان بود که با هماهنگی و همدلی محقق شد.
وی افزود: ارتباط با نمایندگان و ارائه دیدگاه مشاوره ای و کارشناسی باید در ردیف وظایف همه مدیران باشد و بویژه در مسائل کلان و برنامه ششم توانمندی خود را نشان دهید تا بخشی از مشکلات استان با چاره اندیشی و هماهنگی و استفاده از ظرفیت نمایندگان پیگیری و حل شود و بتوانیم این مطالبات را در نظام برنامه ریزی کشور جا بیاندازیم.
روزبه تصریح کرد: در جلسات کشوری متوجه شدیم بیش از ۱۶۰ پروژه آبی در کشور اجرا شده که سهم استان قزوین حتی یک مورد هم نبوده که نشان می دهد در این زمینه خوب عمل نکرده ایم و اگر هنر استفاده از این ظرفیت ها را نداشته باشیم کاری جلو نمی رود.
روزبه یادآورشد: سهم دستگاه ها از اعتبارات ملی ملاک ارزیابی مدیران است و مصوبات شورای برنامه ریزی استان لازم الاجراست و همه باید آن را عملیاتی کنند.
استاندار گفت: ساخت و سازهایی که در سطح استان در حوزه صنعتی یا غیرصنعتی صورت می گیرد باید با رعایت ضوابط قانونی صورت گیرد و با هرگونه ساخت و سازی که غیر قانونی باشد برخورد جدی خواهد شد.
وی از مدیران خواست در مناطق و شهرستانها و روستاها حضور بیشتری داشته باشند تا کارها با شتاب بیشتری اجرا شود.
نظر شما